icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

HALLO, WIJ ZIJN DE OMBOUWERS

Benieuwd naar ons concept? Neem contact op

Samen hebben wij alle disciplines en kennis in huis om woningcorporaties van A tot Z te ontzorgen. De basis van het succesvolle OMbouwersconcept zit hem in de vraag;

visual 01 met tekst.jpg

Wat moeten we minimaal doen om een gasloze woning op te leveren met een hoog comfort, een minimaal verbruik, tegen zo laag mogelijke investeringskosten?

Waarbij:

 • De woning leefbaar en comfortabel is voor de bewoners;
 • Energielasten voor de bewoners behoorlijk lager zijn dan op gas;
 • De planuitvoering zo min mogelijk overlast geeft;
 • De exploitatielasten (TCO) voor de opdrachtgever zo laag mogelijk zijn.

Uiteindelijk resulteert dit in duurzame woningen met zeer tevreden bewoners.

 

icoontjes totaal met tekst.jpg

 

PON010722_N1C1769.jpg


“Bij het renoveren van een wijk, met toepassing van nieuwe technieken, komt veel kijken. WoCom heeft met de OMbouwers veel aandacht besteed aan communicatie met de bewoners. De samenwerking was deskundig, transparant en plezierig. We zijn trots op het resultaat.”

Barry van Eijk
Projectleider | Woningcorporatie WoCom
 

visual 02 met tekst.jpg

HET OMBOUWERS CONCEPT KORT UITGELEGD

 • Onze projecten realiseren wij met Proven Technology.
 • Communicatie van A tot Z waarbij de bewoner centraal staat en we hulp bieden en coachen waar nodig.
 • Naast het projectmatig ombouwen van series aan woningen, pakken we afzonderlijke woningen ook aan bij mutatie. Zo voorkom je kosten voor de communicatie, overlast voor de bewoner, is een snelle uitvoering mogelijk en krijgt de huurder een heldere gebruiksinstructie.
 • De OMbouwers App; voor bewoners en opdrachtgever. Meten is weten!
 • Geen NOM maar het minimaliseren tot een verbruik van netto -50 tot 100 kWh voor warmte per maand.
 • Efficiënte uitvoering door als één orgaan te opereren en oplevering met hoge kwaliteit.
 • Met Cellsius hebben de OMbouwers ook deskundigheid betreffende energie-opslag in huis en zullen ze blijven doorontwikkelen en innoveren.
PON010722_N1C1766.jpg


“Bij de OMbouwers is de kennis van verschillende bedrijven gebundeld. Zij zijn thuis in bouwkundige en installatietechnische aspecten van de verduurzaming van bestaande woningen. In hun aanpak houden ze rekening met belangen van de opdrachtgever/woningeigenaar én de belangen van de bewoner.”

Marcel van Dooremalen
Senior adviseur beleid en strategie | Woningcorporatie Trudo
 

MAAK KENNIS MET HET TEAM

Modelwoning.jpg

BEZOEK ONZE MODELWONING

Ontmoet het team en laat u overtuigen van ons basisconcept in onze modelwoning waar we u alle technische oplossingen, alternatieven, en mogelijkheden laten zien. We lichten het hele proces van doelstelling tot realisatie en monitoring toe en wijzen u op de voordelen van uitvoering bij mutatie. 
Maak een afspraak met Ed Kooijmans en we zien u graag in de modelwoning op de Sint Romboutstraat 57 te Eindhoven. Tot dan!

 

https://www.deombouwers.nl/nl/contact

 

Projecten.jpg